Az aktív pihenés szerelmeseinek ajánljuk a Coast Spas Wellnes termékcsaládját

Az aktív pihenés szerelmeseinek ajánljuk a Coast Spas Wellness termékcsaládját!

A Spa szót a latin nyelvből vettük át, jelentése: sanus per aquam, azaz víz által nyert egészség. A testmozgás és a meleg víz nyújtotta élmény párosul  a Coast Spas Wellness jacuzzijaiban. 
A meleg víz különösen előnyös azoknak, akik ízületi gyulladástól vagy reumától szenvednek. A vízben végzett testmozgás során  lényegesen könnyebbnek érezhetjük a a testsúlyunkat. Enyhül  az ízületekre ható nyomás,  a végtagok felszabadulnak, és lehetővé válik a szárazföldön el nem végezhető feladok elvégzése.
A Coast Spas az eredeti Wellness Spat az Arthritis Research Centre of Canada tudományos igazgatójanak, Dr. John Esdaile-nek a segítségével fejlesztette ki. Az úszás mellett, különböző gyakorlatok végzésére van lehetőség. Az edző gyakorlatok elvégzéséhez szükséges edzőeszközök könnyen felcsatolhatóak.

Leviator jet - tökéletesebb úszásélmény

A nyílt vízben történő úszás során ható felhajtóerő szimulációjára szolgál a leviátor jet. Az egyhelyben történő úszás során elvész a felhajtó erő, ez a speciális jet segít előállítani ezt az erőt, így segítve a test mozgását.
Az ellenáramoltató jetek gondoskondnak a megfelelő úszásélmény eléréséről. Saját igényeink szerint be tudjuk állítani a jet irányát és erősségét, így biztosítva a tökéletes úszásélményt. A megvilágított jetek irányjelzőként működnek.
A kisegítő eszközöknek köszönhetően összeállíthatjuk egyéni edzési programunkat, mely lehet könnyed vagy intenzívebb kardio edzés. Bizonyított tény, hogy a vízben végzett gyakorlatok hatékonyak és kíméletesebbek az izületek számára.

Ellenáramoltató jet

Edző eszközök - mindennapi mozgás

Dr Harsányi Zsuzsanna a Bnv területén próbálta ki ellenáramoltatós wellness medencénket!

Minimális vegyszer igény az érzékeny bőrűek érdekében

kristály tiszta víz
A víztisztítás az egyik legfontosabb kérdés a jacuzzi fenntartása során. Fontos, hogy minél kevesebb vegyszert használjuk. A vegyszerigény minimálisra csökkentése érdekében ajánljuk a prémium kategóriás ózongenerátor és ecoclean UV beépítését, melyek gondoskodnak a vízben lévő szabad szemmel nem látható szennyeződések eltávolításáról.
A külön szűrőházzal rendelkező jacuzzikban nagyon egyszerű a szűrő kitisztítása. Kiemeljük a szűrőt, a mozgatás során visszahulló szennyeződés nem a medence terébe kerül vissza, hanem a szűrőházba. Miért fontos ez?  Nem kell megvárni amíg újra letisztul a jacuzzi vize, azonnal használható. Nem kell elviselnünk a vízben úszkáló szennyeződéseket.
A tökéletes masszázst a gazdságosan működő, szabályozható szivattyúk biztosítják.  A 24 órás szűrés helyett, be tudjuk állítani a saját igényeinknek megfelelő  szűrési ciklust. Masszázs esetén magasabb fordulatszámon működtethető, így elérjük a legjobb masszázsélményt, míg a víz tisztítása alacsonyabb fordulatszámon is tökéletes eredménnyel jár.

Könnyű szűrő tisztítás a kristálytiszta vízért

Hatékonyan, gazdaságosan működő szivattyú

Extreme szivattyú

“Korábban épített úszómedencénk volt, a költözéskor sajnos nem tudtuk magunkkal vinni. Az új háznál gondolkodtunk, hogy milyen megoldást válasszunk. Nem volt túl nagy helyünk, és szerettük volna minél többet használni a medencét, ezért esett a választásunk a Coast Spas wellness medencéjére. Nagyon szeretjük. Mindannyian tökéletesen tudunk úszni benne és, ha elfáradunk a kiadós úszás után meg tudjuk masszíroztatni az izmainkat.” N.P.

Aquasole jetek - lábmasszázs a jacuzziban

Az óriási “AquaSole” jet-ek, gyengéd és ritmikus masszázzsal kényeztetik a lábujjaidat és a talpboltozatodat. Egyszerűen csak nyond hozzá a lábadat a jetekhez és hagyd, hogy a körkörös vízsugár kezelésbe vegye a lábaidat. Lépj át a hatalmas volcano jetre és érezd a még erőteljesebb masszázst, hiszen a lábad áthelyezgetésével egy teljes masszázst kapsz a két fúvókától. Ez a két különböző jet és a hidroterápiás sugármintázat egy integrált rendszert alkot. Csak váltogasd a lábad a két fúvóka között és percek alatt erőre kapnak a fáradt lábaid. Minden fúvóka könnyen és külön-külön is állítható.
A Luxury szériás nemesacél jetek megjelenésükben is szépek, mutatósak, erősségük azonban a kényeztető masszázsban rejlik. Az egyes pozíciókban elhelyezett jet kombinációk kialakítása, orvosi szakvélemények alapján történt. A megszokott jetek mellett igazán egyedinek számít a vulcano jet, mely egy vulcán erejével tör ki, vagy az Aqua sole masszázs jet, mely kiváló talpmasszázst nyújt.
Ellenőrizd és vezéreld a jacuzzidat a világ bármelyik pontjáról! Épp hazaindulsz egy üzleti útról, vagy most indulsz a családoddal a nyaralóba? Használd a jacuzzi vezérlő applikációt és mire megérkezel, egy felfűtött és működő jacuzzi vár rád. Állítsd be a hőfokot, a szűrési ciklust, aktiváld a jet-eket, kapcsold ki és be a világítást, vagy szinkronizáld a jacuzzid óráját egy gomb megérintésével. Ez az új és innovatív applikáció minden funkcióját vezérli a Coast Spas jacuzzidnak, telefonon, tableten, vagy bármilyen okos készüléken keresztül, bárhol is vagy a világon, csak internet kapcsolatra lesz szükséged.

Nemesacél jetek

Jacuzzi távvezérlő APP

Válaszd ki a neked legjobban tetsző Wellness medencét!

Online kedvezmény

Tetszett kis összefoglalónk a Wellness medencékről? Szeretnél te is egyedi, prémium kategóriás  kényeztetésben részesülni?

Tedd meg az első lépést! 

Kérd 11%-os online kedvezményünket!

Mi fog történni miután elküldted az űrlapot:

  • 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot
  • megbeszéljük az elképzeléseidet, akár telefonon, akár személyesen
  • igényeid alapján elkészítjük személyre szabott árajánlatodat, amelyben természetesen figyelembe fogjuk venni a 11%-os online kedvezményedet!

 

Tedd meg az első lépést, vedd fel velünk a kapcsolatot! ⇒⇒

Kérem a 11%-os kedvezményt!

Név:*
E-mail:*
Telefonszám*
Válaszd ki melyik Wellness medencére kérsz árajánlatot!