Cascade jacuzzi az egyedi megoldások kedvelőinek

Tudd meg te is miért nyer évről évre egyre több díjat a Cascade jacuzzi!

A Coast Spas legtöbb díjat elnyert jacuzzi családja a Cascade névre hallgat. A legtöbb jacuzzi hasonló megjelenésű függetlenül a gyártótól, kivéve a Cascade jacuzzi család, melyről már első pillanásra látszik, hogy más. Egyedülálló megjelenése szabadalommal védett. A Cascade jacuzzik lekerekített eleje lehetővé teszi a zavartalan kilátást. Nincs többé kifolyó víz. Egyedi megjelenése mindenkit elvarázsol. Ha az átlagostól eltérő, különlegesebb dolgokat kedveled, és jacuzziban is valami mást szeretnél, különlegesebbet, egyedibbet, akkor jó helyen jársz.
Bemutatjuk az évről évre egyre több közönség díjat, és szakmai elismerést elnyerő Cascade jacuzzi családot.

A lekerakített él a zavartalan kilátás biztosítéka

Jakuzzi, jacuzzi, masszázskád, masszázsmedence, fürdőkád, eladó jakuzzi
Imádod a kertedet, a panorámát a teraszodról, akár a jacuzziban ülve is élvezheted kedvenc panorámádat. Az alacsonyabb lekerekített él lehetővé teszi a zavartalan kilátást.
Masszíroztasd meg fárdat válladat, az extra szélességű  vízeséssel. Látványelemnek sem utolsó, fényterápiával kombinálva különböző színekben pompázik.
A megemelkedő vízszint nem okoz többé gondot. Lényegtelen hányan használják a jacuzzit, nem okoz problémát sem a túl alacsony, sem a túl magas vízszint.

A 61 cm-es extra széles vízesés, a fáradt vállak kényeztetője

Túlfolyó rész kialakítása a kiloccsanó víz elkerülése érdekében

Jakuzzi, jacuzzi, masszázskád, masszázsmedence, fürdőkád, eladó jakuzzi

“A tetőteraszon kapott helyett a Cascade jacuzzink, élvezni akartuk imádott városuk látképét. Nagyszerű időtöltés gyönyörködni a legszebb látványban ami létezik, miközben testünk elmerül a forró fürdőben. Kedvencünk az óriási vízesés, melynek erőssége állítható, ez nagyon fontos számunkra, mert a férjem az erőteljes dögönyözést részesíti előnyben, míg én a lágyabb kényeztető masszázst szeretem.” G.E.

Minimális vegyszer igény az érzékeny bőrűek érdekében

kristály tiszta víz
A víztisztítás az egyik legfontosabb kérdés a jacuzzi fenntartása során. Fontos, hogy minél kevesebb vegyszert használjuk. A vegyszerigény minimálisra csökkentése érdekében ajánljuk a prémium kategóriás ózongenerátor és ecoclean UV beépítését, melyek gondoskodnak a vízben lévő szabad szemmel nem látható szennyeződések eltávolításáról.
A külön szűrőházzal rendelkező jacuzzikban nagyon egyszerű a szűrő kitisztítása. Kiemeljük a szűrőt, a mozgatás során visszahulló szennyeződés nem a medence terébe kerül vissza, hanem a szűrőházba. Miért fontos ez?  Nem kell megvárni amíg újra letisztul a jacuzzi vize, azonnal használható. Nem kell elviselnünk a vízben úszkáló szennyeződéseket.
A tökéletes masszázsélményt a gazdságosan működő, szabályozható szivattyúk biztosítják.  A 24 órás szűrést igénylő rendszerekkel szemben, be tudjuk állítani a saját igényeinknek megfelelő ciklust. Masszázs esetén magasabb fordulatszámon működtethető, így elérjük a legjobb masszázsélményt, míg a víz tisztítása alacsonyabb fordulatszámon is tökéletes eredménnyel jár.

Könnyű szűrő tisztítás a kristálytiszta vizért

Hatékonyan, gazdaságosan működő szivattyú

Extreme szivattyú

“Már lassan 3 éve használjuk a Coast Spas jacuzzinkat. Az egyik legjobb döntésünk volt. Nagyon egyszerű a karbantartása. Igaz, nagy figyelmet fordítunk a megelőzésre. Használat előtt letusolunk, hogy eltávolítsuk magunkról a testápolót, kozmetikumokat. Hetente ellenőrzöm a tesztcsík segítségével a víz minőségét. Általában négyen használjuk, így már tudom miből mennyi vegyszert adjak a vízhez. A feleségem érzékeny a vegyszerekre, de olyan keveset kell a vízhez adnom, hogy egyáltalán nem zavarja őt sem.”K.N

Könnyű vízlfeltöltés

13405647_513513595510254_2092680791_o
A jacuzzi vizének feltöltése történhet egy külső csapról, vagy direktben ráköthető a jacuzzi a hálózati vezetékes vízre. A Cascade jacuzzik feltöltését megkönnyíti a medence oldalán elhelyezett vízszintmérő, mely jelzi a medence vizének optimális szintjét, megkönnyítve ezzel a felhasználó dolgát. A víz feltöltés soha nem volt ilyen könnyű.
A Luxury szériás nemesacél jetek megjelenésükben is szépek, mutatósak, erősségük azonban a kényeztető masszázsban rejlik. Az egyes pozíciókban elhelyezett jet kombinációk kialakítása, orvosi szakvélemények alapján történt. A megszokott jetek mellett igazán egyedinek számít a vulcano jet, mely egy vulcán erejével tör ki, vagy az Aqua sole masszázs jet, mely kiváló talpmasszázst nyújt.
 A túlfolyóban kerültek elhelyzésre, a jacuzzi vizébe kerülő lebegő szennyeződések megszűrését szolgáltó kosárkák. A tisztításuk rendkívül egyszerű, sokkal könnyebb a hagyományos skimmerrel rendelkező jacuzzikkal szemben.  A végtelenített skimmer sokkal gyorsabban képes kiszűrni a lebegő szennyeződéseket a jacuzzi vizéből. Könnyebb víztisztítás a tökéletes élményért.

Nemesacél jetek

NorthStar Vega Waterline LED fényterápia

Óriás skimmer

Válaszd ki a neked legjobban tetsző Cascade jacuzzit!

Online kedvezmény

Tetszett kis összefoglalónk a Cascade jacuzzikról? Szeretnél te is egyedi, prémium kategóriás  kényeztetésben részesülni?

Tedd meg az első lépést! 

Kérd 11%-os online kedvezményünket!

Mi fog történni miután elküldted az űrlapot:

  • 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot
  • megbeszéljük az elképzeléseidet, akár telefonon, akár személyesen
  • igényeid alapján elkészítjük személyre szabott árajánlatodat, amelyben természetesen figyelembe fogjuk venni a 11%-os online kedvezményedet!

 

Tedd meg az első lépést, vedd fel velünk a kapcsolatot! ⇒⇒

Kérem a 11%-os kedvezményt!

Név:*
E-mail:*
Telefonszám*
Válaszd ki melyik Cascade jacuzzira kérsz árajánlatot!