Curve jacuzzik extra széles vízeséssel a fáradt, fájó váll, nyak, hát felfrissítéséhez

Ismerd meg mások miért szeretik a fáradt, fájó váll, nyak masszírozásában élenjáró Curve jacuzzi családot!

A Coast Spas Manufacturing élen jár a jacuzzik fejlesztésében. Miért fejleszt? Mire törekszik a fejlsztések során? Mi a célja?
A cég  jelmondata , sok mindent elmond: “World’s Best Built Spas®”, azért szeretne a legjobb lenni az iparágban, mert hisz a minőségben, hisz abban, hogy minden vásárlónak a legjobb minőségű jacuzzi jár.  A legjobb minőség elérésére törekszik, miközben fontos szempont a gazdaságos működtetés.  A Curve jacuzzik könnyen felismerhetőek a magasított hátfalról, melyen egy 61 cm-es vízesés kapott helyett, amely nemcsak látványelem, több annál. Szabályozható, könnyedén beállíthatod a számodra legmegfelelőbb erősséget, és már masszíroztathatod fáradt vállaidat.

A 61 cm-es extra széles vízesés, a fáradt vállak kényeztetője

A magasított hátfal lehetővé teszi a 61 cm-es vízesés megfelelő elhelyezését, melynek köszönhetően a víz úgy ömlik a fáradt vállra, mint egy meleg takaró. A kültéren elhelyezett Curve jacuzziban a magasított hátfal védőpajzsként működik, megvéd a széltől.
A Coast Spas együttműködik az Owens Corning céggel, hogy a lehető legjobb minőségű héjjal gyártsa jacuzzijait. A törékeny akril lapot üvegszállal erősítjük meg,  több, mint 12 rétegben, a legnagyobb terhelésnek kitett részeken pedig egy plussz megerősítést kap a héj. A héj nemcsak a legdrágább része a jacuzzinak, hanem az egyetlen  olyan része, amely nem cserélhető, ezért nagyon fontos, hogy a legjobb minőséget válasszuk. A jelentős mennyiségű víz, folyamatosan, hatalmas nyomást gyakorol a héjra. A héj vastagsága könnyen ellenőrizhető! Kérjük meg az értékesítő szakembert, hogy mutassa meg a héj vastagságát!
A jacuzzi padlóján összegyűlik a törmelék és szennyeződés, ezért a Coast Spas kifejlesztette az öntisztító Sweeper jet-et. Elkerülhetetlen, hogy piszok és homok kerüljön a jacuzzi vizébe. Az öntisztító Sweeper jet a szűrési ciklus alatt aktiválódik, és a padlón összegyűlt szennyeződést bejuttatja a szűrőrendszerbe. 

A legerősebb, megerősített Lucite héj

Öntisztítást segítő sweeper jet

Minimális vegyszer igény az érzékeny bőrűek érdekében

kristály tiszta víz
A víztisztítás az egyik legfontosabb kérdés a jacuzzi fenntartása során. Fontos, hogy minél kevesebb vegyszert használjuk. A vegyszerigény minimálisra csökkentése érdekében ajánljuk a prémium kategóriás ózongenerátor és ecoclean UV beépítését, melyek gondoskodnak a vízben lévő szabad szemmel nem látható szennyeződések eltávolításáról.
A külön szűrőházzal rendelkező jacuzzikban nagyon egyszerű a szűrő kitisztítása. Kiemeljük a szűrőt, a mozgatás során visszahulló szennyeződés nem a medence terébe kerül vissza, hanem a szűrőházba. Miért fontos ez?  Nem kell megvárni amíg újra letisztul a jacuzzi vize, azonnal használható. Nem kell elviselnünk a vízben úszkáló szennyeződéseket.
A tökéletes masszázst a gazdságosan működő, szabályozható szivattyúk biztosítják.  A 24 órás szűrés helyett, be tudjuk állítani a saját igényeinknek megfelelő  szűrési ciklust. Masszázs esetén magasabb fordulatszámon működtethető, így elérjük a legjobb masszázsélményt, míg a víz tisztítása alacsonyabb fordulatszámon is tökéletes eredménnyel jár.

Könnyű szűrő tisztítás a kristálytiszta vízért

Hatékonyan, gazdaságosan működő szivattyú

Extreme szivattyú

“Már lassan 3 éve használjuk a Coast Spas jacuzzinkat. Az egyik legjobb döntésünk volt. Nagyon egyszerű a karbantartása. Igaz, nagy figyelmet fordítunk a megelőzésre. Használat előtt letusolunk, hogy eltávolítsuk magunkról a testápolót, kozmetikumokat. Hetente ellenőrzöm a tesztcsík segítségével a víz minőségét. Általában négyen használjuk, így már tudom miből mennyi vegyszert adjak a vízhez. A feleségem érzékeny a vegyszerekre, de olyan keveset kell a vízhez adnom, hogy egyáltalán nem zavarja őt sem.”K.N

Aquasole jetek - lábmasszázs a jacuzziban

Az óriási “AquaSole” jet-ek, gyengéd és ritmikus masszázzsal kényeztetik a lábujjaidat és a talpboltozatodat. Egyszerűen csak nyond hozzá a lábadat a jetekhez és hagyd, hogy a körkörös vízsugár kezelésbe vegye a lábaidat. Lépj át a hatalmas volcano jetre és érezd a még erőteljesebb masszázst, hiszen a lábad áthelyezgetésével egy teljes masszázst kapsz a két fúvókától. Ez a két különböző jet és a hidroterápiás sugármintázat egy integrált rendszert alkot. Csak váltogasd a lábad a két fúvóka között és percek alatt erőre kapnak a fáradt lábaid. Minden fúvóka könnyen és külön-külön is állítható.
A Luxury szériás nemesacél jetek megjelenésükben is szépek, mutatósak, erősségük azonban a kényeztető masszázsban rejlik. Az egyes pozíciókban elhelyezett jet kombinációk kialakítása, orvosi szakvélemények alapján történt. A megszokott jetek mellett igazán egyedinek számít a vulcano jet, mely egy vulcán erejével tör ki, vagy az Aqua sole masszázs jet, mely kiváló talpmasszázst nyújt.
Ellenőrizd és vezéreld a jacuzzidat a világ bármelyik pontjáról! Épp hazaindulsz egy üzleti útról, vagy most indulsz a családoddal a nyaralóba? Használd a jacuzzi vezérlő applikációt és mire megérkezel, egy felfűtött és működő jacuzzi vár rád. Állítsd be a hőfokot, a szűrési ciklust, aktiváld a jet-eket, kapcsold ki és be a világítást, vagy szinkronizáld a jacuzzid óráját egy gomb megérintésével. Ez az új és innovatív applikáció minden funkcióját vezérli a Coast Spas jacuzzidnak, telefonon, tableten, vagy bármilyen okos készüléken keresztül, bárhol is vagy a világon, csak internet kapcsolatra lesz szükséged.

Nemesacél jetek

Jacuzzi távvezérlő APP

Válaszd ki a neked legjobban tetsző Curve jacuzzit!

Online kedvezmény

Tetszett kis összefoglalónk a Curve jacuzzikról? Szeretnél te is egyedi, prémium kategóriás  kényeztetésben részesülni?

Tedd meg az első lépést! 

Kérd 11%-os online kedvezményünket!

Mi fog történni miután elküldted az űrlapot:

  • 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot
  • megbeszéljük az elképzeléseidet, akár telefonon, akár személyesen
  • igényeid alapján elkészítjük személyre szabott árajánlatodat, amelyben természetesen figyelembe fogjuk venni a 11%-os online kedvezményedet!

 

Tedd meg az első lépést, vedd fel velünk a kapcsolatot! ⇒⇒

Kérem a 11%-os kedvezményt!

Név:*
E-mail:*
Telefonszám*
Válaszd ki a megfelelő jakuzzit!