Jacuzzi kínálatunk

Az ötcsillagos szállodákban megtapasztalt wellness élményt egyre többen szeretnénk saját otthonunkban is élvezni. Egyre többen gondoljuk úgy, érdemes nagyobb figyelmet fordítanunk az egészségünk megóvására. Sportolunk, egészségesebben étkezünk. Fordítsunk időt a relaxációra és a pihenésre is, ebben szeretnénk segíteni.

Engedd meg, hogy bemutassuk a Coast Spas jacuzzikat!

Cascade jacuzzik az egyedi, figyelemfelkeltő megoldások kedvelőinek

A Coast Spas legtöbb díjat elnyert jacuzzi családja a Cascade névre hallgat. A legtöbb jacuzzi hasonló megjelenésű függetlenül a gyártótól, kivéve a Cascade jacuzzi család, melyről már első pillanásra látszik, hogy más. Egyedülálló megjelenése szabadalommal védett. A Cascade jacuzzik lekerekített eleje lehetővé teszi a zavartalan kilátást. Nincs többé kifolyó víz. Egyedi megjelenése mindenkit elvarázsol. Ha az átlagostól eltérő, különlegesebb dolgokat kedveled, és jacuzziban is valami mást szeretnél akkor jó helyen jársz.

Curve jacuzzik extra széles vízeséssel a fáradt, fájó váll, nyak, hát felfrissítéséhez

A mozgáshiányos életmód, az ülőmunka sajnos megviseli testünket. Változtassunk szokásainkon egészségünk megóvása érdekében! Sportoljunk, mozogjunk, vagy keressük meg a számunkra legmegfelelőbb módszert a lazításra. Oldjuk a feszültséget hydroterápiás kezeléssel! Egy kényeztető masszírozó fürdő a jacuzzinkban, felüdülést jelent a sajgó testrészeknek. A Curve jacuzzik jellegzetes 61 cm-es vízesése, nemcsak egy látványelem, kiváló hydroterápiás kezelést nyújt fáradt vállunknak, hátunknak.

Az aktív pihenés szerelmeseinek ajánljuk a Coast Spas Wellnes termékcsaládját

Tradicionális jacuzzik a hagyományos megjelenés kedvelőinek készültek!

A hydroterpiás kezelések kiválóan alkalmasak a görcsös állapotú izmok ellazítására, az izomzat vérellátásának javítására, a baleset utáni utókezelésre, a legyengült izomzat kezelésére. Javítja a vérkeringést, jó közérzetet eredményez.  A túlsúllyal küszködőknek izületeik megóvása érdekében könnyített mozgást kell végezniük állapotuk javítása érdekében. A Wellness jacuzzikban lévő 34-37 fokos vízben végzett edzőgyakorlatok kíméletesen fejtik ki kedvező hatásukat. Az úszás szerelmesei is megtalálják a számukra legmegfelelőbb lehetőséget. Ha nem szeretsz közösségi medencében úszni, ha hely hiány miatt nem tudtad eddig kialakítani saját úszómedencédet, vagy gazdaságos megoldást szeretnél akkor jó helyen jársz. Wellness termékcsaládunkban biztosan megtalálod az elképzeléseidnek leginkább megfelelőt.
A Tradicionális jacuzzik a hagyományos megjelenés kedvelői körében a legnépszerűbbek. Gazdaságos, energiatakarékos működés. A teljes szigetelés és a thermotető gondoskodik a maximális hőmegtartásról. A Hidro Cyclonic szűrőrendszer gondoskodik a gazdaságos vízkezelésről, elegendő akár 4-6 havonta lecserélni a vizet. A prémium kategóriás ózongenerátor, ecoclen UV és a Crystal clear rendszer használatával minimálisra csökkenthető a víz kezeléséhez szükséges vegyszer mennyisége. Válaszd ki raktárkészletünkből a neked tetszőt, vagy állítsd össze saját jacuzzidat. Tedd meg az első lépést mond el munkatársunknak igényeidet, elvárásaidat, és segítünk összeállítani, legyártatni az elképzeléseidnek megfelelő jacuzzit. Varázsold otthonodban a hydroterápiás wellness élményt!

A legegyszerűbben használható, már 220V-ról üzemeltethető Patio jacuzzik!

A jacuzzik jelentős hányada 3 fázisról üzemeltethető. A Coast Spas gondolt azokra a jacuzzi használókra, akik az egyszerűbb megoldást keresik. A Patio termékcsalád jacuzzijai 220V-ról üzemeltethetőek, nincs szükség háromfázis kiépítésére. A kisebb méretű változatok könnyebben mozgathatóak, a kisebb helyigényük miatt igen kedveltek. A Coast Spas jelmondata “Üzemeld be! Élvezd”.

Regeneráció, bőr fiatalítás a Microsilk rendszer segítségével! Maradj fiatal!

A Microsilk egy forradalmian új bőrápló rendszer, amely az oxigén segítségével serkenti a kollagén termelést a bőrben. A bőr kollagén termelése fokozatosan csökken a kor előrehaladtával. Ez a kollagén szint csökkenés vezet a ráncok és az öregségi foltok megjelenéséhez. A Microsilk rendszerrel ellátott jacuzzikban eltöltött napi 20 perces kezelés újraserkenti a kollagéntermelést, így a bőr olyan sima és gyönyörű lesz, mintha évekkel fiatalabb lenne.