Regeneráció, bőr fiatalítás a Microsilk rendszer segítségével! Maradj fiatal!

Felejtsd el az Anti­age krémeket ………

A Microsilk egy forradalmian új bőrápoló rendszer, amely az oxigén segítségével serkenti a kollagén termelést a bőrben. A bőr természetes kollagén termelése fokozatosan csökken ahogy öregszünk. Ez a kollagén szint csökkenés vezet a ráncok és az öregségi foltok megjelenéséhez.

A Microsilk jacuzzi mindössze napi 20 perces használata újraserkenti a kollagéntermelést, így a bőr olyan sima és gyönyörű lesz, mintha évekkel fiatalabb lenne……

A Microsilk Pro rendszerben a Coast Spas egyesíti a fiatalító Microsilk technológiát, ipari minőségű szűrőrendszerrel.

 

A Microsilk rendszer előnyei:

 • Eltávolítja a szennyeződéseket a pórusokból

 • Bársonyosan simává varázsolja a bőrt

 • Hidratálja a bőrt

 • Energetizálja a bőrsejteket

 • Pusztítja a baktériumokat

 • Elősegíti a szövetek gyógyulását

 • Javítja a szerotonin szintet

 

A Microsilk kezelés és előnyei

Kollagén infózió és ránc eltávolítás

A Microsilk rendszer egyidejűleg tisztítja, stimulálja és hidratálja a bőrt. A microbuborékokban lévő oxigén javítja a kollagén termelést. A microbuborékok olyan apró 50 mikron átmérőjűek, elég kicsik ahhoz, hogy be tudjanak hatolni a pórusokba, így tisztítják, enyhén hámlasztják és hidratálják a bőrt. Az egészséges kollagén színt segít lelassítani és visszafordítani az öregedési folyamatot.

A kollagén a bőr belső rétegének fő strukturális összetevője, amely felelős a bőr erejéért, szerkezetéért és megjelenéséért. 20-as éveink után sajnos egyre kevesebb kollagént termel szervezetünk, ez az öregedési folyamat.

A bőr változásai:

 • A 20-as években a kollagén termelés a csúcson van, ilyenkor a legszebb a bőrünk.

 • A 30-as években a fehérje jelentős csökkenésének hatása megjelenik a bőrön.

 • A 40-es évekinkben a bőrünk elkezd vékonyodni és barnás-vöröses foltok jelenhetnek meg rajta.

 • Az 50-es éveinkben a bőrünk egyre szárazabbá válik.

A Microsilk hidroterápiás jacuzzi képes a kollagén termelést elősegíteni, így csökkentve a fenti folyamat lelassulását, visszafordítását. Bőr pórusain behatoló microbuborékok által szállított oxigén megemeli az oxigénszintet, így megerősíti a kollagénszálakat, és tisztítja a pórusokat. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a természetes kollagén termelést segíti elő, hanem megakadályozza a fenti negatív hatások kialakulását.

Ez a természetes kollagén segíti a bőr ápolását, és eltávolítja a ráncokat, így fiatalodik meg bőrünk és válik egészségesebbé.

Pihenés, relaxáció

A Microsilk hidroterápiás jacuzzik microbuborékai javítják a keringést, csökkentik a barnás-vöröses foltokat, hatékonyan távolítják el a toxinokat. A microbuborékok tisztító ereje kombinálva az oxigén energizáló erejével, és kiváló hidratációs képességével, megkönnyíti a bőrirritációt, pihentetve az egész testet.

Holisztikus pihenés

A holisztikus nyugalom terápia alapos és következetes melegséget biztosít az egész testben. A microbuborékok körülveszik a mikrohullámokat, így segítve a modern életet a stressz elleni küzdelemben, segít a merev izmok újbóli ellazításában, ezért a kezelés a vitalitás érzését biztosítja. A testet a keringés fellendítésére ösztönzi, mely elősegíti a méreganyagok felszabadulást és kiürülését a szervezetből.

Pihenés az izmoknak

Mély izomlazító masszázs. A kezelés hatására a test a microbuborékokat használja fel a merev izmok kialakulásának megakadályozása érdekében. Feszültségcsillapító hatása kellemes élményt nyújt. Ideális kezelés azok számára, akiket a nap folyamán nagy stressz ér és kiválóan alkalmas a sportolók izomzatának lazítására is.

Hatékony fellépés a száraz bőr ellen

 A microbuborékok javítják a keringést, hozzásegítve ezzel a szervezetet a toxinok hatékonyabb eltávolításához. Javul a bőr hidratációs képessége, csökken a bőr szárazsága.

Microsilk rendszerrel rendelhető jacuzzik

Microsilk Silk Spa

Microsilk Omega

Microsilk Alpha