• Apex
  • cs-apex-side
  • Apex
  • cs-apex-side
Akció!

Apex 56 jetes jakuzzi Strom Cloud grey színben

0 Értékelés
0 out of 5

5,728,000 Ft 5,097,920 Ft Nettó 4,014,110 Ft

1 készleten

Apex  56 jetes jakuzzi

A Coast Spas  elite szériás jakuzzija,  6 kényelmes  pozícióval rendelkezik. A magas minőségi elvárásoknak megfelelő jakuzziban kényelmes pihenést biztosító masszázspozíciók kerültek kialakításra. A natur cédrus kabin nagy szabadságot biztosít a fantáziának. A Strom Cloud Grey héj  színhatása elegáns megjelenést kölcsönöz a Coast Spas jakuzzinak.

A víz keringetéséről, szűréséről és a jetek megfelelő masszázstevékenységéről a 2 db 5LE motor gondoskodik.

Az 56 darab trillium nemesacél jet megfelelő kombinációja gondoskodik a felejthetetlen hidroterápiás élményről.

Szinte minden jakuzzi tulajdonos egyik elvárása, hogy minél kevesebb időráfordítással tartsa karban masszázsmedencéjét, a másik fontos elvárás, hogy minnél kevesebb vegyszert kelljen használnia. A Coast Spas igyekszik megfelelni ezeknek az elvárásoknak.  Az Apex jakuzzi alján elhelyezett sweeper (öntisztítást segítő) jet felkavarja a medence alján lerakódott szennyeződéseket, így juttatva be a medencetértől elkülönített zárt szűrőházba.  Az egyedi 175 sq ft cyclonic szűrőrendszer saját egyedi igényünknek megfelelően programozható, a gazdaságosabb működtetés érdekében. A szabad szemmel nem látható szennyeződések megszűréséről a prémium minőségű ózongenerátor, és a Crystal clear víztisztító rendszer  gondoskodik.

A gazdaságos üzemeltetés érdekében a jakuzzi teljes szigetelést kapott, és a tökéletesen záró, design termotető gondoskodik a hő megtartásáről.

Nem kell tartanod a rovarok, rágcsálók kártételétől a Coast Spas jakuzzik alján elhelyezett rovarvédő aljzat megvédi a szigetelést a kártételtől!

A képek csak illusztrációk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Apex jakuzzi