• aruba-top
Akció!

Aruba 21 jetes Cameo színben

0 Értékelés
0 out of 5

3,022,600 Ft 2,690,114 Ft Nettó 2,118,200 Ft

1 készleten

Aruba 21 jetes jakuzzi

A Coast Spas  elite szériás jakuzzija, négy pozícióval rendelkezik. A magas minőségi elvárásoknak megfelelő jakuzziban kényelmes pihenést biztosító masszázspozíciók kerültek kialakításra. A natur cédrus kabin egyedi elképzelésink szerint színezhető, hogy mégjobban illeszkedjen a környezetébe. A Cameo héj elegáns megjelenést kölcsönöz a Coast Spas jakuzzinak.

A víz keringetéséről, szűréséről és a jetek megfelelő masszázstevékenységéről a 1 db 1,5LE motor gondoskodik.

A 21 darab EXA nemesacél jet megfelelő kombinációja gondoskodik a felejthetetlen hidroterápiás élményről.

Szinte minden jakuzzi tulajdonos egyik elvárása, hogy minél kevesebb időráfordítással tartsa karban masszázsmedencéjét, a másik fontos elvárás, hogy minnél kevesebb vegyszert kelljen használnia. A Coast Spas igyekszik megfelelni ezeknek az elvárásoknak.  A szabad szemmel nem látható szennyeződések megszűréséről a prémium minőségű ózongeneátor  gondoskodik. Minimális vegyszer felhasználással megoldható a víz karbantartása.

A gazdaságos üzemeltetés érdekében a jakuzzi teljes szigetelést kapott, és a tökéletesen záró, design termotető gondoskodik a hő megtartásáről.

A jakuzzi hangulatos megvilágításáról a Northstar Vega LED fényterápia gondoskodik.

Nem kell tartanod a rovarok, rágcsálók kártételétől a Coast Spas jakuzzik alján elhelyezett rovarvédő aljzat megvédi a szigetelést a kártételtől!

A képek csak illusztrációk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Aruba jakuzzi