• Niagara jakuzzi
  • Niagara beüzemelve
  • Cascade II jacuzzi Niagara (White pearl)
  • Niagara jakuzzi
  • Niagara beüzemelve
  • Cascade II jacuzzi Niagara (White pearl)
Akció!

Cascade II Niagara 47 jetes jakuzzi tuscan sun színben

0 Értékelés
0 out of 5

6,711,950 Ft 5,973,636 Ft Nettó 4,703,650 Ft

1 készleten

Cascade II Niagara 47 jetes jakuzzi

A Coast Spas szabadalommal védett egyedi jellemzőkkel rendelkező termékcsaládja a a Cascade nevet viseli. A termékcsalád tagjai megvásárolhatóak elite vagy luxury szériában. A Niagara jakuzzi 47 jetes, elite szériás, melyben  6 kényelmes  masszázspozíció lett kialakítva.  A  Tuscan sun héj  a natur cédrus kabinnal egyedi megjelenést kölcsönöz a Coast Spas jakuzzinak.

A víz keringetéséről, szűréséről és a jetek megfelelő masszázstevékenységéről a 1db 3 SFLE és 1 db 1,5 LE motor gondoskodik.

A Niagara jakuzzi 47 darab trillium nemesacél jet kombinációja megfelelően gondoskodik a felejthetetlen hidroterápiás élményről.

Szinte minden jakuzzi tulajdonos egyik elvárása, hogy minél kevesebb időráfordítással tartsa karban masszázsmedencéjét, a másik fontos elvárás, hogy minnél kevesebb vegyszert kelljen használnia. A Coast Spas igyekszik megfelelni ezeknek az elvárásoknak.  A Niagara jakuzzi alján elhelyezett sweeper (öntisztítást segítő) jet felkavarja a medence alján lerakódott szennyeződéseket, így juttatva be a medencetértől elkülönített zárt szűrőházba.  Az egyedi 175 sq ft cyclonic szűrőrendszer saját egyedi igényünknek megfelelően programozható, a gazdaságosabb működtetés érdekében. A szabad szemmel nem látható szennyeződések megszűréséről a prémium minőségű ózongenerátor  gondoskodik.

A gazdaságos üzemeltetés érdekében a jakuzzi teljes szigetelést kapott, és a tökéletesen záró, design termotető gondoskodik a hő megtartásáről.

Hallgasd a kedvenc zenédet a PRV19 Bluetooth sztereo rendszer segítségével. A négy darab Flushmount hangszóró tökéletes hangzását még élvezetesebbé teszi a beépített standard mélynyomó.

Nem kell tartanod a rovarok, rágcsálók kártételétől a Coast Spas jakuzzik alján elhelyezett rovarvédő aljzat megvédi a szigetelést a kártételtől!

A képek csak illusztrációk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Cascade II Niagara jakuzzi