• Phantom túlfolyó
  • Cascade-III-Top
  • Phantom túlfolyó
  • Cascade-III-Top
Akció!

Cascade III Phantom 47 jetes jakuzzi white pearl színben

0 Értékelés
0 out of 5

6,045,200 Ft 5,380,228 Ft Nettó 4,236,400 Ft

1 készleten

Cascade III Phantom 47 jetes jakuzzi

A Coast Spas szabadalommal védett egyedi jellemzőkkel rendelkező termékcsaládja a a Cascade nevet viseli. A termékcsaládon tagjai megvásárolhatóak elite vagy luxury szériában. A Phantom 47 jetes modell elite szériás jakuzzi, melyben  7 kényelmes  masszázspozíció lett kialakítva.  Az elegáns White pearl héj  a chesnut szintetikus kabinnal elegáns megjelenést kölcsönöz a Coast Spas jakuzzinak.

A víz keringetéséről, szűréséről és a jetek megfelelő masszázstevékenységéről a 1db 3,5LE és 1 db 1,5 LE motor gondoskodik.

A 47 darab trillium nemesacél jet megfelelő kombinációja gondoskodik a felejthetetlen hidroterápiás élményről.

Szinte minden jakuzzi tulajdonos egyik elvárása, hogy minél kevesebb időráfordítással tartsa karban masszázsmedencéjét, a másik fontos elvárás, hogy minnél kevesebb vegyszert kelljen használnia. A Coast Spas igyekszik megfelelni ezeknek az elvárásoknak.  A Phantom jakuzzi alján elhelyezett sweeper (öntisztítást segítő) jet felkavarja a medence alján lerakódott szennyeződéseket, így juttatva be a medencetértől elkülönített zárt szűrőházba.  Az egyedi 175 sq ft cyclonic szűrőrendszer saját egyedi igényünknek megfelelően programozható, a gazdaságosabb működtetés érdekében. A szabad szemmel nem látható szennyeződések megszűréséről a prémium minőségű ózongenerátor  gondoskodik.

A gazdaságos üzemeltetés érdekében a jakuzzi teljes szigetelést kapott, és a tökéletesen záró, design termotető gondoskodik a hő megtartásáről.

Nem kell tartanod a rovarok, rágcsálók kártételétől a Coast Spas jakuzzik alján elhelyezett rovarvédő aljzat megvédi a szigetelést a kártételtől!

A képek csak illusztrációk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Cascade III Phantom jakuzzi