• Cascade V jacuzzi Horizon
  • Cascade V jacuzzi Horizon
  • Cascade V jacuzzi Horizon
  • Cascade V jacuzzi Horizon
Akció!

Cascade V Horizon 61 jetes jakuzzi Tuscan sun színben

0 Értékelés
0 out of 5

7,346,950 Ft 6,538,786 Ft Nettó 5,148,650 Ft

1 készleten

Cascade V Horizon 61 jetes jakuzzi

A Coast Spas szabadalommal védett egyedi jellemzőkkel rendelkező termékcsaládja a a Cascade nevet viseli. A termékcsalád tagjai megvásárolhatóak elite vagy luxury szériában. A Horizon jakuzzi 61 jetes, luxury szériás, melyben  6 kényelmes  masszázspozíció lett kialakítva.  A  Tuscan sun héj  a Desert kőhatású kabinnal egyedi megjelenést kölcsönöz a Coast Spas jakuzzinak.

A víz keringetéséről, szűréséről és a jetek megfelelő masszázstevékenységéről a 2db 5 SFLE és 1 db 1,5 LE motor gondoskodik.

A Horizon jakuzzi 61 darab trillium nemesacél jet kombinációja megfelelően gondoskodik a felejthetetlen hidroterápiás élményről.

Szinte minden jakuzzi tulajdonos egyik elvárása, hogy minél kevesebb időráfordítással tartsa karban masszázsmedencéjét, a másik fontos elvárás, hogy minnél kevesebb vegyszert kelljen használnia. A Coast Spas igyekszik megfelelni ezeknek az elvárásoknak.  A Horizon jakuzzi alján elhelyezett sweeper (öntisztítást segítő) jet felkavarja a medence alján lerakódott szennyeződéseket, így juttatva be a medencetértől elkülönített zárt szűrőházba.  Az egyedi 175 sq ft cyclonic szűrőrendszer saját egyedi igényünknek megfelelően programozható, a gazdaságosabb működtetés érdekében. A szabad szemmel nem látható szennyeződések megszűréséről a prémium minőségű ózongenerátor és az UV + Crystal Clear víztisztító rendszer  gondoskodik.

A gazdaságos üzemeltetés érdekében a jakuzzi teljes szigetelést kapott, és a tökéletesen záró, design termotető gondoskodik a hő megtartásáről.

Nem kell tartanod a rovarok, rágcsálók kártételétől a Coast Spas jakuzzik alján elhelyezett rovarvédő aljzat megvédi a szigetelést a kártételtől!

A képek csak illusztrációk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Cascade V Horizon jakuzzi