• Apex jakuzzi
  • cs-element-top
  • Apex jakuzzi
  • cs-element-top
Akció!

Element 56 jetes jakuzzi Midnight canyon színben

0 Értékelés
0 out of 5

4,889,500 Ft 4,351,655 Ft Nettó 3,426,500 Ft

1 készleten

Element 56 jetes jakuzzi

A Coast Spas  elite szériás jakuzzija, egy fekvő pozícióval és 4 kényelmes ülő pozícióval rendelkezik. A magas minőségi elvárásoknak megfelelő jakuzziban kényelmes pihenést biztosító masszázspozíciók kerültek kialakításra. A natur cédrus kabin egyedi elképzelésink szerint színezhető, hogy mégjobban illeszkedjen a környezetébe. A Midnight canyon héj elegáns megjelenést kölcsönöz a Coast Spas jakuzzinak.

A víz keringetéséről, szűréséről és a jetek megfelelő masszázstevékenységéről a 2 db 3LE motor gondoskodik.

Az 56 darab trillium nemesacél jet megfelelő kombinációja gondoskodik a felejthetetlen hidroterápiás élményről.  A jakuzzi alján elhelyezett aqua sole jet igazi felfrissülést nyújt a fáradt talpaknak.

Szinte minden jakuzzi tulajdonos egyik elvárása, hogy minél kevesebb időráfordítással tartsa karban masszázsmedencéjét, a másik fontos elvárás, hogy minnél kevesebb vegyszert kelljen használnia. A Coast Spas igyekszik megfelelni ezeknek az elvárásoknak.  Az Element jakuzzi alján elhelyezett sweeper (öntisztítást segítő) jet felkavarja a medence alján lerakódott szennyeződéseket, így juttatva be a medence tértől elkülönített zárt szűrőházba.  Az egyedi 175 sq ft cyclonic szűrőrendszer saját egyedi igényünknek megfelelően programozható, a gazdaságosabb működtetés érdekében. A szabad szemmel nem látható szennyeződések megszűréséről a prémium minőségű ózongeneátor és a Crystal Clear víztisztító rendszer  gondoskodik. Minimális vegyszer felhasználással megoldható a víz karbantartása.

Töltsd le az applikációt és vezéreld okostelefonnal Element jakuzzidat!

A gazdaságos üzemeltetés érdekében a jakuzzi teljes szigetelést kapott, és a tökéletesen záró, design termotető gondoskodik a hő megtartásáről.

Nem kell tartanod a rovarok, rágcsálók kártételétől a Coast Spas jakuzzik alján elhelyezett rovarvédő aljzat megvédi a szigetelést a kártételtől!

A képek csak illusztrációk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Element jakuzzi

Apex jakuzzi