• Sterling silver Mirage curve
  • cs-mirage-curve-top
  • cs-mirage-curve-side
  • Sterling silver Mirage curve
  • cs-mirage-curve-top
  • cs-mirage-curve-side
Akció!

Mirage Curve 56 jetes jakuzzi sterling silver színben

0 Értékelés
0 out of 5

6,515,000 Ft 5,798,350 Ft Nettó 4,565,630 Ft

1 készleten

Mirage Curve 56 jetes jakuzzi

A Coast Spas legnagyobb elite szériás jakuzzija, egy fekvő pozícióval és 7 kényelmes ülő pozícióval rendelkezik. Magas minőség, kényelem, kényeztető pihentetés mindez egy helyen. A natur cédrus kabin  a Sterling Silver héjjal elegáns megjelenést kölcsönöz a Coast Spas jakuzzinak.

A víz keringetéséről, szűréséről és a jetek megfelelő masszázstevékenységéről a 2 db 5LE motor gondoskodik.

Az 56 darab trillium nemesacél jet gondoskodik a hidroterápiás élményről. A magassított hátfalon elhelyezett 61 cm-es óriás vízesés igazi kényztető hát-, és vállmasszázst biztosít. Kényesztesd talpaidat az aqua sole jetekkel, igazán felejthetetlen élmént nyújtanak egy fárasztó nap után!

Szinte minden jakuzzi tulajdonos egyik elvárása, hogy minél kevesebb időráfordítással tartsa karban masszázsmedencéjét, a másik fontos elvárás, hogy minnél kevesebb vegyszert kelljen használnia. A Coast Spas igyekszik megfelelni ezeknek az elvárásoknak.  A Mirage Curve jakuzzi alján elhelyezett sweeper (öntisztítást segítő) jet felkavarja a medence alján lerakódott szennyeződéseket, így juttva be a medence tértől elkülönített külön szűrőházba.  Az egyedi 175 sq ft cyclonic szűrőrendszer saját egyedi igényünknek megfelelően programozható, a gazdaságosabb működtetés érdekében. A szabad szemmel nem látható szennyeződések megszűréséről a prémium minőségű ózongeneátor és a Crystal Clear víztisztító rendszer  gondoskodik. Minimális vegyszer felhasználással megoldható a víz karbantartása.

Töltsd le az applikációt és vezéreld okostelefonnal Mirage Curve jakuzzidat!

A gazdaságos üzemeltetés érdekében a jakuzzi teljes szigetelést kapott, és a tökéletesen záró, design termotető gondoskodik a hő megtartásáről.

Nem kell tartanod a rovarok, rágcsálók kártételétől a Coast Spas jakuzzik alján elhelyezett rovarvédő aljzat megvédi a szigetelést a kártételtől!

A képek csak illusztrációk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Mirage Curve