• curve1
  • cs-mirage-curve-top
  • cs-mirage-curve-side
  • curve1
  • cs-mirage-curve-top
  • cs-mirage-curve-side
Akció!

Mirage Curve 82 jetes jakuzzi Tuscan sun színben

0 Értékelés
0 out of 5

8,285,000 Ft 7,373,650 Ft Nettó 5,806,024 Ft

1 készleten

Mirage Curve 82 jetes jakuzzi

A Coast Spas legnagyobb luxus szériás jakuzzija, egy fekvő pozícióval és 7 kényelmes ülő pozícióval rendelkezik. Magas minőség, kényelem, kényeztető pihentetés mindez egy helyen. A natur cédrus kabin tökéletes összhangban van a Midnight canyon héjjal.

A 82 darab trillium nemesacél jet gondoskodik a hidroterápiás élményről. A magassított hátfalon elhelyezett 61 cm-es óriás vízesés igazi kényztető hát-, és vállmasszázst biztosít. Kényesztesd talpaidat az aqua sole jetekkel, igazán felejthetetlen élmént nyújtanak egy fárasztó nap után!

Szinte minden jakuzzi tulajdonos egyik elvárása, hogy minél kevesebb időráfordítással tartsa karban masszázsmedencéjét, a másik fontos elvárás, hogy minnél kevesebb vegyszert kelljen használnia. A Coast Spas igyekszik megfelelni ezeknek az elvárásoknak.  A Mirage Curve jakuzzi alján elhelyezett sweeper (öntisztítást segítő) jet felkavarja a medence alján lerakódott szennyeződéseket, így juttva be a medence tértől elkülönített külön szűrőházba.  Az egyedi 175 sq ft cyclonic szűrőrendszer saját egyedi igényünknek megfelelően programozható, a gazdaságosabb működtetés érdekében. A szabad szemmel nem látható szennyeződések megszűréséről a prémium minőségű ózongeneátor, az Eco clean UV, és a Crystal Clear víztisztító rendszer  gondoskodik. Minimális vegyszer felhasználással megoldható a víz karbantartása.

A háttérben szóló kellemes zenéről a 4 db besüllyeszthető hangszóróval ellátott  DM5UBT iPod dockoló gondoskodik.

Töltsd le az applikációt és vezéreld okostelefonnal Mirage Curve jakuzzidat!

A gazdaságos üzemeltetés érdekében a jakuzzi teljes szigetelést kapott, és a tökéletesen záró, design termotető gondoskodik a hő megtartásáről.

Nem kell tartanod a rovarok, rágcsálók kártételétől a Coast Spas jakuzzik alján elhelyezett rovarvédő aljzat megvédi a szigetelést a kártételtől!

A képek csak illusztrációk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Mirage Curve