• Tublicous
Akció!

Silk Spa 6 Latte színben

0 Értékelés
0 out of 5

2,768,600 Ft 2,462,054 Ft Nettó 1,938,625 Ft

1 készleten

Silk Spa 6 jetes Microsilk

A Microsilk egy forradalmian új bőrápló rendszer, amely az oxigén segítségével serkenti a kollagén termelést a bőrben. A bőr kollagén termelése fokozatosan csökken a kor előrehaladtával. Ez a kollagén szint csökkenés vezet a ráncok és az öregségi foltok megjelenéséhez. A Microsilk rendszerrel ellátott jacuzzikban eltöltött napi 20 perces kezelés újraserkenti a kollagéntermelést, így a bőr olyan sima és gyönyörű lesz, mintha évekkel fiatalabb lenne.

A víz keringetéséről, szűréséről és a jetek megfelelő masszázstevékenységéről a 1 db 1,5LE motor gondoskodik.

A Mikrosilk spa 6 db jettel és 2 db oxigén befúvóval van felszerelve.

Szinte minden jakuzzi tulajdonos egyik elvárása, hogy minél kevesebb időráfordítással tartsa karban masszázsmedencéjét, a másik fontos elvárás, hogy minnél kevesebb vegyszert kelljen használnia. A Coast Spas igyekszik megfelelni ezeknek az elvárásoknak.

A gazdaságos üzemeltetés érdekében a jakuzzi teljes szigetelést kapott, és a tökéletesen záró, fekete design termotető gondoskodik a hő megtartásáről.

Nem kell tartanod a rovarok, rágcsálók kártételétől a Coast Spas jakuzzik alján elhelyezett rovarvédő aljzat megvédi a szigetelést a kártételtől!

A képek csak illusztrációk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Silk spa 6