• vantage-curve-side
  • vantage-curve-top
  • vantage curve
  • vantage-curve-side
  • vantage-curve-top
  • vantage curve
Akció!

Vantage Curve 56 jetes jakuzzi Inca Gold színben

0 Értékelés
0 out of 5

6,407,500 Ft 5,702,675 Ft Nettó 4,490,295 Ft

1 készleten

Vantage Curve  56 jetes jakuzzi

A Coast Spas  elite szériás jakuzzija, egy fekvő pozícióval és 4 kényelmes ülő pozícióval rendelkezik. A magas minőségi elvárásoknak megfelelő jakuzziban kényelmes pihenést biztosító masszázspozíciók kerültek kialakításra. A chesnut szintetikus kabin tökéletesen kiegészíti az Inca gold héjat. Az Inca gold héj elegáns megjelenést kölcsönöz a Coast Spas jakuzzinak.

A víz keringetéséről, szűréséről és a jetek megfelelő masszázstevékenységéről a 2 db 5LE motor gondoskodik.

Az 56 darab trillium nemesacél jet megfelelő kombinációja gondoskodik a felejthetetlen hidroterápiás élményről.

Szinte minden jakuzzi tulajdonos egyik elvárása, hogy minél kevesebb időráfordítással tartsa karban masszázsmedencéjét, a másik fontos elvárás, hogy minnél kevesebb vegyszert kelljen használnia. A Coast Spas igyekszik megfelelni ezeknek az elvárásoknak.  A Vantage Curve jakuzzi alján elhelyezett sweeper (öntisztítást segítő) jet felkavarja a medence alján lerakódott szennyeződéseket, így juttatva be a medence tértől elkülönített zárt szűrőházba.  Az egyedi 175 sq ft cyclonic szűrőrendszer saját egyedi igényünknek megfelelően programozható, a gazdaságosabb működtetés érdekében. A szabad szemmel nem látható szennyeződések megszűréséről a prémium minőségű Eco clean  sós rendszer  gondoskodik.

A gazdaságos üzemeltetés érdekében a jakuzzi teljes szigetelést kapott, és a tökéletesen záró, design termotető gondoskodik a hő megtartásáről.

Nem kell tartanod a rovarok, rágcsálók kártételétől a Coast Spas jakuzzik alján elhelyezett rovarvédő aljzat megvédi a szigetelést a kártételtől!

A képek csak illusztrációk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Vantage Curve jakuzzi