• wellnessinfinityultra-top
Akció!

Wellness Infinity Ultra Sterling silver színben

0 Értékelés
0 out of 5

14,332,500 Ft 12,755,925 Ft Nettó 10,044,035 Ft

1 készleten

Wellness Infinity Ultra 

A Coast Spas szabadalommal védett egyedi jellemzőkkel rendelkező termékcsaládja a a Cascade nevet viseli. A termékcsalád tagjai megvásárolhatóak elite vagy luxury szériában. A Wellness Infinity Ultra 39 jettel, 3 db ellenáramoltatóval,  és 4 db leviátorral van felszerelve.  A  Sterling silver héj  a natur cédrus kabinnal egyedi megjelenést kölcsönöz a Coast Spas jakuzzinak.

A víz keringetéséről, szűréséről és a jetek megfelelő masszázstevékenységéről a 3 db 5 LE motor gondoskodik.

Az ellenáramoltatós úszómedencében 39 darab trillium nemesacél jet kombinációja megfelelően gondoskodik a felejthetetlen hidroterápiás élményről. Az ellenáramoltatós úszómedence tökéletes úszásélményt biztosít.

Szinte minden jakuzzi és ellenáramoltatós úszómedence tulajdonos egyik elvárása, hogy minél kevesebb időráfordítással tartsa karban medencéjét, a másik fontos elvárás, hogy minnél kevesebb vegyszert kelljen használnia. A Coast Spas igyekszik megfelelni ezeknek az elvárásoknak.  A Wellness Infinity ellenáramoltatós úszómedence alján elhelyezett sweeper (öntisztítást segítő) jet felkavarja a medence alján lerakódott szennyeződéseket, így juttatva be a medencetértől elkülönített zárt szűrőházba.  Az egyedi 175 sq ft cyclonic szűrőrendszer saját egyedi igényünknek megfelelően programozható, a gazdaságosabb működtetés érdekében. A szabad szemmel nem látható szennyeződések megszűréséről a prémium minőségű ózongenerátor gondoskodik.

A gazdaságos üzemeltetés érdekében a jakuzzi teljes szigetelést kapott, és a tökéletesen záró, design termotető gondoskodik a hő megtartásáről.

Nem kell tartanod a rovarok, rágcsálók kártételétől a Coast Spas jakuzzik alján elhelyezett rovarvédő aljzat megvédi a szigetelést a kártételtől!

A képek csak illusztrációk! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Wellness Infinity ultra működés közben