Ellenáramoltatós úszómedence

Összesen 1 találat

Ellenáramoltatós úszómedencék
A hydroterpiás kezelések kiválóan alkalmasak a görcsös állapotú izmok ellazítására, az izomzat vérellátásának javítására, a baleset utáni utókezelésre, a legyengült izomzat kezelésére. Javítja a vérkeringést, jó közérzetet eredményez.  A túlsúllyal küszködőknek izületeik megóvása érdekében könnyített mozgást kell végezniük állapotuk javítása érdekében. A Wellness jacuzzikban lévő 34-37 fokos vízben végzett edzőgyakorlatok kíméletesen fejtik ki kedvező hatásukat.

Az úszás szerelmesei is megtalálják a számukra legmegfelelőbb lehetőséget. Ha nem szeretsz közösségi medencében úszni, ha hely hiány miatt nem tudtad eddig kialakítani saját úszómedencédet, vagy gazdaságos megoldást szeretnél akkor jó helyen jársz. Ellenáramoltatós úszómedencéink között  biztosan megtalálod az elképzeléseidnek leginkább megfelelőt.

Szinte minden jakuzzi és ellenáramoltatós úszómedence tulajdonos egyik elvárása, hogy minél kevesebb időráfordítással tartsa karban medencéjét, a másik fontos elvárás, hogy minnél kevesebb vegyszert kelljen használnia. A Coast Spas igyekszik megfelelni ezeknek az elvárásoknak.

Online kedvezmény!
10,026,650 Ft 8,923,719 Ft Nettó 7,026,550 Ft

Ellenáramoltatós úszómedence