Tradicionális jacuzzik a hagyományos megjelenés kedvelőinek

Tradicionális jacuzzik a hagyományos megjelenés kedvelői részére

A Traditional jacuzzik elegáns megjelenése magas minőségi elvárásoknak megfelelő műszaki tartalommal párosul. A tekintélyt parancsoló jetek hatékony működtetését a nagy erősségű szivattyúk biztosítják. A szuper erős és mégis gazdaságosan működő 3 és 5 LE szivattyúk,  a 175 sq ft programozható cyclonic szűrőrendszer, a thermotető alapfelszereltsége a szériának.

Válaszd a Traditional szériás jacuzzit és nincs más dolgod, mint megszabadulni a stressztől.

Megerősített héj

A héj a jacuzzik egyetlen olyan része, amely nem cserélhető, pótolható. Nagyon fontos, a megfelelően kialakított, megfelelő erősségű, vastagságú héj! Folyamatos terhelésnek, igénybe- vételnek van kitéve! A törékeny akril lapot üvegszállal erősítjük meg,  több, mint 12 rétegben, a legnagyobb terhelésnek kitett részeken pedig egy plussz megerősítést kap a héj.
A jacuzzi padlóján összegyűlik a törmelék és szennyeződés, ezért a Coast Spas kifejlesztette az öntisztító Sweeper jet-et. Elkerülhetetlen, hogy piszok és homok kerüljön a jacuzzi vizébe. Az öntisztító Sweeper jet a szűrési ciklus alatt aktiválódik, és a padlón összegyűlt szennyeződést bejuttatja a szűrőrendszerbe.
 A zavartalan kikapcsolódás biztosítéka a kiváló minőség. A Coast Spas az ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszert alkalmazza. Termékeit 48 órán keresztül teszteli. Fokozottan figyel a felhasznált alkatrészek minőségére, kizárólag magas minőségi elvárásoknak megfelelő alkatrészeket használ termékei gyártásához.

Öntisztítást segítő jet

Kiváló minőség

Minimális vegyszer igény az érzékeny bőrűek érdekében

kristály tiszta víz
A víztisztítás az egyik legfontosabb kérdés a jacuzzi fenntartása során. Fontos, hogy minél kevesebb vegyszert használjuk. A vegyszerigény minimálisra csökkentése érdekében ajánljuk a prémium kategóriás ózongenerátor és ecoclean UV beépítését, melyek gondoskodnak a vízben lévő szabad szemmel nem látható szennyeződések eltávolításáról.
A külön szűrőházzal rendelkező jacuzzikban nagyon egyszerű a szűrő kitisztítása. Kiemeljük a szűrőt, a mozgatás során visszahulló szennyeződés nem a medence terébe kerül vissza, hanem a szűrőházba. Miért fontos ez?  Nem kell megvárni amíg újra letisztul a jacuzzi vize, azonnal használható. Nem kell elviselnünk a vízben úszkáló szennyeződéseket.
A tökéletes masszázst a gazdságosan működő, szabályozható szivattyúk biztosítják.  A 24 órás szűrés helyett, be tudjuk állítani a saját igényeinknek megfelelő  szűrési ciklust. Masszázs esetén magasabb fordulatszámon működtethető, így elérjük a legjobb masszázsélményt, míg a víz tisztítása alacsonyabb fordulatszámon is tökéletes eredménnyel jár.

Könnyű szűrő tisztítás a kristálytiszta vízért

Hatékonyan, gazdaságosan működő szivattyú

Extreme szivattyú

“19 évvel ezelőtt vásároltuk meg Coast Spas jacuzzinkat. Nagyon szeretjük! Már a harmadik generáció használja. A gyerekeink után az unokáink kedvence lett.  Folyamatosan karbantartjuk, a szűrő és a tető cseréjén kívűl más alkatrészt nem kellett benne cserélnünk.” Sz.P.

Aquasole jetek - lábmasszázs a jacuzziban

Az óriási “AquaSole” jet-ek, gyengéd és ritmikus masszázzsal kényeztetik a lábujjaidat és a talpboltozatodat. Egyszerűen csak nyond hozzá a lábadat a jetekhez és hagyd, hogy a körkörös vízsugár kezelésbe vegye a lábaidat. Lépj át a hatalmas volcano jetre és érezd a még erőteljesebb masszázst, hiszen a lábad áthelyezgetésével egy teljes masszázst kapsz a két fúvókától. Ez a két különböző jet és a hidroterápiás sugármintázat egy integrált rendszert alkot. Csak váltogasd a lábad a két fúvóka között és percek alatt erőre kapnak a fáradt lábaid. Minden fúvóka könnyen és külön-külön is állítható.
A Luxury szériás nemesacél jetek megjelenésükben is szépek, mutatósak, erősségük azonban a kényeztető masszázsban rejlik. Az egyes pozíciókban elhelyezett jet kombinációk kialakítása, orvosi szakvélemények alapján történt. A megszokott jetek mellett igazán egyedinek számít a vulcano jet, mely egy vulcán erejével tör ki, vagy az Aqua sole masszázs jet, mely kiváló talpmasszázst nyújt.
Ellenőrizd és vezéreld a jacuzzidat a világ bármelyik pontjáról! Épp hazaindulsz egy üzleti útról, vagy most indulsz a családoddal a nyaralóba? Használd a jacuzzi vezérlő applikációt és mire megérkezel, egy felfűtött és működő jacuzzi vár rád. Állítsd be a hőfokot, a szűrési ciklust, aktiváld a jet-eket, kapcsold ki és be a világítást, vagy szinkronizáld a jacuzzid óráját egy gomb megérintésével. Ez az új és innovatív applikáció minden funkcióját vezérli a Coast Spas jacuzzidnak, telefonon, tableten, vagy bármilyen okos készüléken keresztül, bárhol is vagy a világon, csak internet kapcsolatra lesz szükséged.

Nemesacél jetek

Jacuzzi távvezérlő APP

Válaszd ki a neked legjobban tetsző Tradicionális jacuzzit!

Online kedvezmény

Tetszett kis összefoglalónk a Tradicionális jacuzzikról? Szeretnél te is egyedi, prémium kategóriás  kényeztetésben részesülni?

Tedd meg az első lépést! 

Kérd 11%-os online kedvezményünket!

Mi fog történni miután elküldted az űrlapot:

  • 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot
  • megbeszéljük az elképzeléseidet, akár telefonon, akár személyesen
  • igényeid alapján elkészítjük személyre szabott árajánlatodat, amelyben természetesen figyelembe fogjuk venni a 11%-os online kedvezményedet!

 

Tedd meg az első lépést, vedd fel velünk a kapcsolatot! ⇒⇒

Kérem a 11%-os kedvezményt!

Név:*
E-mail:*
Telefonszám*
Válaszd ki melyik Tradicionális jacuzzira kérsz árajánlatot!