Ellenáramoltatós úszómedencék

Az aktív pihenés kedvelőinek

Ellenáramoltatós úszómedencék a Coast Spastól

A Spa szót a latin nyelvből vettük át, jelentése: sanus per aquam, azaz víz által nyert egészség. A testmozgás és a meleg víz nyújtotta élmény párosul  a Coast Spas Ellenáramoltatós úszómedencéiben.
A meleg víz különösen előnyös azoknak, akik ízületi gyulladástól vagy reumától szenvednek. A vízben végzett testmozgás során  lényegesen könnyebbnek érezhetjük a a testsúlyunkat. Enyhül  az ízületekre ható nyomás,  a végtagok felszabadulnak, és lehetővé válik a szárazföldön el nem végezhető feladok elvégzése.
A Coast Spas az eredeti Wellness Spat az Arthritis Research Centre of Canada tudományos igazgatójanak, Dr. John Esdaile-nek a segítségével fejlesztette ki. Az úszás mellett, különböző gyakorlatok végzésére van lehetőség. Az edző gyakorlatok elvégzéséhez szükséges edzőeszközök könnyen felcsatolhatóak.

Ellenáramoltatós úszómedencék közös jellemzői

 • Ellenáramoltató jetek
 • Edzőeszközök
 • Owens Corning® üvegszálas héj 3 cm-es acél megerősítéssel
 • Nyomás alatt kezelt tartószerkezet
 • Programoható szűrés
 • Fejpárna
 • Többfunkciós ergonomikus ülőpozíciók
 • Italtartó
 • Úszást segítő Leviátor jetek
 • Trillium nemesacél jetek
 • Csúszásgátlós aljzat
 • Könnyen kezelhető szervíz nyílás
 • Süllyesztett padlóösszefolyó
 • Rögzített vízvezetékek
 • Thermotető

Válassz Ellenáramoltatós úszómedencéink közül!

A Coast Spas Manufacturing élen jár a jacuzzik fejlesztésében. Miért fejleszt? Mire törekszik a fejlsztések során? Mi a célja?

A cég  jelmondata , sok mindent elmond: “World’s Best Built Spas®”, azért szeretne a legjobb lenni az iparágban, mert hisz a minőségben, hisz abban, hogy minden vásárlónak a legjobb minőségű jacuzzi jár.  A legjobb minőség elérésére törekszik, miközben fontos szempont a gazdaságos működtetés.  A Curve jacuzzik könnyen felismerhetőek a magasított hátfalról, melyen egy 61 cm-es vízesés kapott helyett, amely nemcsak látványelem, több annál. Szabályozható, könnyedén beállíthatod a számodra legmegfelelőbb erősséget, és már masszíroztathatod fáradt vállaidat.

A hydroterpiás kezelések kiválóan alkalmasak a görcsös állapotú izmok ellazítására, az izomzat vérellátásának javítására, a baleset utáni utókezelésre, a legyengült izomzat kezelésére. Javítja a vérkeringést, jó közérzetet eredményez.  A túlsúllyal küszködőknek izületeik megóvása érdekében könnyített mozgást kell végezniük állapotuk javítása érdekében. A Wellness jacuzzikban lévő 34-37 fokos vízben végzett edzőgyakorlatok kíméletesen fejtik ki kedvező hatásukat.

Az úszás szerelmesei is megtalálják a számukra legmegfelelőbb lehetőséget. Ha nem szeretsz közösségi medencében úszni, ha hely hiány miatt nem tudtad eddig kialakítani saját úszómedencédet, vagy gazdaságos megoldást szeretnél akkor jó helyen jársz. Wellness termékcsaládunkban biztosan megtalálod az elképzeléseidnek leginkább megfelelőt.

Ellenáramoltató jetek

Az ellenáramoltató jetek gondoskondnak a megfelelő úszásélmény eléréséről. Saját igényeink szerint be tudjuk állítani a jet irányát és erősségét, így biztosítva a tökéletes úszásélményt. A megvilágított jetek irányjelzőként működnek.

 

Leviátor jetek

A nyílt vízben történő úszás során ható felhajtóerő szimulációjára szolgál a leviátor jet. Az egyhelyben történő úszás során elvész a felhajtó erő, ez a speciális jet segít előállítani ezt az erőt, így segítve a test mozgását.

Kristálytiszta vízű ellenáramoltatós úszómedence

A víztisztítás az egyik legfontosabb kérdés a jacuzzi fenntartása során. Fontos, hogy minél kevesebb vegyszert használjuk. A vegyszerigény minimálisra csökkentése érdekében ajánljuk a prémium kategóriás ózongenerátor és ecoclean UV beépítését, melyek gondoskodnak a vízben lévő szabad szemmel nem látható szennyeződések eltávolításáról.
A külön szűrőházzal rendelkező jacuzzikban nagyon egyszerű a szűrő kitisztítása. Kiemeljük a szűrőt, a mozgatás során visszahulló szennyeződés nem a medence terébe kerül vissza, hanem a szűrőházba. Miért fontos ez?  Nem kell megvárni amíg újra letisztul a jacuzzi vize, azonnal használható. Nem kell elviselnünk a vízben úszkáló szennyeződéseket.
A 24 órás szűrés helyett, be tudjuk állítani a saját igényeinknek megfelelő  szűrési ciklust. Masszázs esetén magasabb fordulatszámon működtethető, így elérjük a legjobb masszázsélményt, míg a víz tisztítása alacsonyabb fordulatszámon is tökéletes eredménnyel jár.

A tökéletes hydroterápiás élmény

A tökéletes masszázst a gazdságosan működő, szabályozható szivattyúk biztosítják.  A 24 órás szűrés helyett, be tudjuk állítani a saját igényeinknek megfelelő  szűrési ciklust. Masszázs esetén magasabb fordulatszámon működtethető, így elérjük a legjobb masszázsélményt, míg a víz tisztítása alacsonyabb fordulatszámon is tökéletes eredménnyel jár.

A legtartósabb jakuzzi héj

több rétegű Owen Corning® üvegszálas héj acél megerősítéssel

A formázás során a felmelegített prémium kategóriás acryl törékennyé és rugalmassá válik. A Coast Spa szakemberei Owens Corning® üvegszál rétegekkel erősítik meg a formázott héjat. A Coast Spas jakuzzik gyártása során 12 réteg üvegszál megerősítés kerül az acrylra. Az így kialakított erős héj garantálja a Coast Spas jakuzzik hosszú élettartamát.

 

A képen a különböző eljárásokkal előállított héjak közötti különbség látható.