A kristálytiszta vizű jacuzzi titka

A kristálytiszta vizű jacuzzi titka

Vízkezelési praktikák, tanácsok

Jakuzzi vízkezelése

 

A jakuzzi vizének kezelése során több tényezőre kell figyelnünk. A jakuzzi minőségétől és  igénybevételétől függően (hányan használják, milyen gyakran használják stb.) 4 havonta érdemes lecserélni a jacuzzi vizét.

Ismerd meg a Coast Spas kiváló minőségű jakuzzijait, amelyekkel teljesül az egyik legfontosabb feltétel a tökéletes hidroterápiás élménynek.

Mindig tartsuk szem előtt az alábbiakat!

– a jacuzzi vízszintje megfelelő legyen (a legfelső jet fölött legyen kb. 3-4 cm-rel, illetve a skimmer feléig érjen legalább)

– Magyarország nagy területén a víz kemény, nagyon fontos, hogy minden feltöltés és utántöltés alkalmával állítsuk be és ellenőrizzük a víz keménységét. Amennyiben megfelelően beállítottuk a víz keménységét megvédjük a jacuzzit, a szűrőt a vízkövesedéstől. Soha ne vegyszerezzük addig a jacuzzi vizét, amíg a víz keménységét be nem állítottuk!

– a megfelelő minőségű vízet a jacuzzi víztisztító rendszere és a megfelelő mennyiségű és minőségű vegyszerek adagolása biztosítja. A túl vegyszerezés, épp olyan rossz, mint az alul vegyszerezés.

– a jacuzzi szűrőjét hetente emeljük ki és tisztítsuk meg. A tisztítás történhet speciális szerek segítségével, vagy erős vízsugárral. Érdemes tartani egy tartalék szűrőt, így felváltva tudjuk használni a jacuzziban. A Coast Spas jacuzzik szűrőrendszere speciálisan van kialakítva, amikor eltávolítjuk a szűrőt, töröljük ki alaposan a szűrőtartót is.

A Coast Spas jakuzzikban a viz tisztítását könnyebbé tesz az elkülönített szűrőház. Az elkülönített szűrőházból kiemelt szennyeződés nem kerül vissza a jakuzzi vizébe, megkönnyítve ezzel a jakuzzi vizének tisztántartását.

Új jakuzzi tulajdonosként megijedhetünk a kezdeti vízkezelési problémáktól, de rövid időn belül könnyedén beletanulunk és élvezhetjük a hidroterápiát.

Szakemberünk szívesen segít vízkezelési problémák esetén, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.