Cascade jakuzzik

Egyedi design csak a Coast Spasnál
Zavartalan kilátás
Zéró víz kiszorítás

Cascade jakuzzik az egyedi, figyelemfelkeltő megoldások kedvelőinek

A Coast Spas legtöbb díjat elnyert jakuzzi családja a Cascade névre hallgat. A legtöbb jacuzzi hasonló megjelenésű függetlenül a gyártótól, kivéve a Cascade jakuzzi család, melyről már első pillanásra látszik, hogy más. Egyedülálló megjelenése szabadalommal védett. A Cascade jakuzzik lekerekített eleje lehetővé teszi a zavartalan kilátást. Nincs többé kifolyó víz. Egyedi megjelenése mindenkit elvarázsol. Ha az átlagostól eltérő, különlegesebb dolgokat kedveled, és jacuzziban is valami mást szeretnél akkor jó helyen jársz.

Cascade jakuzzik közös jellemzői

 • Infinity Edge technológia és design
 • Magasított hátfal 61 cm-es vízeséssel
 • Owens Corning® üvegszálas héj 3 cm-es acél megerősítéssel
 • Nyomás alatt kezelt tartószerkezet
 • Programoható szűrés
 • Fejpárna
 • Többfunkciós ergonomikus ülőpozíciók
 • Italtartó
 • Feltöltést segítő rendszer
 • Trillium nemesacél jetek
 • Csúszásgátlós aljzat
 • Könnyen kezelhető szervíz nyílás
 • Süllyesztett padlóösszefolyó
 • Rögzített vízvezetékek
 • Thermotető

Válassz Cascade jakuzzi kínálatunkból!

A Coast Spas Manufacturing élen jár a jacuzzik fejlesztésében. Miért fejleszt? Mire törekszik a fejlsztések során? Mi a célja?

A cég  jelmondata , sok mindent elmond: “World’s Best Built Spas®”, azért szeretne a legjobb lenni az iparágban, mert hisz a minőségben, hisz abban, hogy minden vásárlónak a legjobb minőségű jacuzzi jár.  

A Coast Spas legtöbb díjat elnyert jacuzzi családja a Cascade névre hallgat. A legtöbb jacuzzi hasonló megjelenésű függetlenül a gyártótól, kivéve a Cascade jacuzzi család, melyről már első pillanásra látszik, hogy más. Egyedülálló megjelenése szabadalommal védett. A Cascade jacuzzik lekerekített eleje lehetővé teszi a zavartalan kilátást. Nincs többé kifolyó víz. Egyedi megjelenése mindenkit elvarázsol. Ha az átlagostól eltérő, különlegesebb dolgokat kedveled, és jacuzziban is valami mást szeretnél, különlegesebbet, egyedibbet, akkor jó helyen jársz.

Bemutatjuk az évről évre egyre több közönség díjat, és szakmai elismerést elnyerő Cascade jacuzzi családot.

Zavartalan kilátás a Cascade jakuzziból

Miben rejlik a kristálytiszta vizű jacuzzi titka?

A víztisztítás az egyik legfontosabb kérdés a jacuzzi fenntartása során. Fontos, hogy minél kevesebb vegyszert használjuk. A vegyszerigény minimálisra csökkentése érdekében ajánljuk a prémium kategóriás ózongenerátor és ecoclean UV beépítését, melyek gondoskodnak a vízben lévő szabad szemmel nem látható szennyeződések eltávolításáról.
A külön szűrőházzal rendelkező jacuzzikban nagyon egyszerű a szűrő kitisztítása. Kiemeljük a szűrőt, a mozgatás során visszahulló szennyeződés nem a medence terébe kerül vissza, hanem a szűrőházba. Miért fontos ez?  Nem kell megvárni amíg újra letisztul a jacuzzi vize, azonnal használható. Nem kell elviselnünk a vízben úszkáló szennyeződéseket.
A 24 órás szűrés helyett, be tudjuk állítani a saját igényeinknek megfelelő  szűrési ciklust. Masszázs esetén magasabb fordulatszámon működtethető, így elérjük a legjobb masszázsélményt, míg a víz tisztítása alacsonyabb fordulatszámon is tökéletes eredménnyel jár.

A jacuzzi padlóján összegyűlik a törmelék és szennyeződés, ezért a Coast Spas kifejlesztette az öntisztító Sweeper jet-et. Elkerülhetetlen, hogy piszok és homok kerüljön a jacuzzi vizébe. Az öntisztító Sweeper jet a szűrési ciklus alatt aktiválódik, és a padlón összegyűlt szennyeződést bejuttatja a szűrőrendszerbe. 

A tökéletes hydroterápiás élmény

A tökéletes masszázst a gazdságosan működő, szabályozható szivattyúk biztosítják.  A 24 órás szűrés helyett, be tudjuk állítani a saját igényeinknek megfelelő  szűrési ciklust. Masszázs esetén magasabb fordulatszámon működtethető, így elérjük a legjobb masszázsélményt, míg a víz tisztítása alacsonyabb fordulatszámon is tökéletes eredménnyel jár.

A legtartósabb jakuzzi héj

több rétegű Owen Corning® üvegszálas héj acél megerősítéssel

A formázás során a felmelegített prémium kategóriás acryl törékennyé és rugalmassá válik. A Coast Spa szakemberei Owens Corning® üvegszál rétegekkel erősítik meg a formázott héjat. A Coast Spas jakuzzik gyártása során 12 réteg üvegszál megerősítés kerül az acrylra. Az így kialakított erős héj garantálja a Coast Spas jakuzzik hosszú élettartamát.

A képen a különböző eljárásokkal előállított héjak közötti különbség látható.