Jakuzzi betegségmegelőző szerepe

A jakuzzi betegségmegelőző szerepe

A jakuzzi betegségmegelőző szerepe – sokák által nem ismert. Tudjunk meg többet a meleg víz jótékony hatásáról. A melegvíz különösen előnyös azoknak akik ízületi gyulladásban vagy reumában szenvednek, mert enyhíti a nyomást az ízületekre, és lehetővé teszi olyan gyakorlatok elvégzését, amelyek elvégzése a szárazföldön nem lenne lehetséges. A Coast Spas az eredeti Wellness Spa-t az Arthritis Research Centre of Canada tudományos igazgatójának Dr. John Esdaile-nek a közreműködésével fejlesztette ki.

Egy eddig talán annyira nem ismert előnyét szeretném most kiemelni a jakuzzinak. Ebben a megfázásos időszakban jó szolgáltatot tud tenni egy jó jakuzzi. Használhatjuk egészségmegóvásra, vagy már kialakult probléma kezelésére.

Lázas megbetegedés és vírusos fertőzés esetén a közösségi jakuzzik használata nem javasolt, ha olyan szerencsések vagyunk, hogy van saját jakuzzink az otthonunkban nyugodtan használjuk, mert a betegségek tünetei csökkenhetnek a víz hatására. A meleg víz hatására csökkenhetnek a görcsök, pozitív hatással lehet a fejlfájásra.

Fontos, hogy láz esetén ne használjuk a jakuzzit, hőemelkedés esetén maximum 10 percet ajánlatos eltölteni a melegvízben!

A jakkuzi immunerősítő hatása is fontos szerepet kap. Használjuk a jakuzzit rendszeresen! Vértezzük fel szervezetünket, fordítsunk figyelmet az egészségmegőrzésre.

A jakuzzi relaxáló, nyugtató hatásának köszönhetően könnyebben elalszunk. Álmunk pihentetőbb és mélyebb lesz. Köztudott tény, hogy az alvás jótékony hatással van a gyógyulásra.

Ha szeretnél egészséged megóvása érdekében jakuzzit vásárolni itt érdemes szétnézned!