Cascade jakuzzi a Coast Spastól

Cascade jakuzzi

Cascade jakuzzi – A Coast Spas ® Cascade sorozatú jakuzzijai egyedülállóak, szabadalommal védettek.  Az alacsonyabb lekerekített első oldal ellenére, sem okoz gondot többé a kiloccsanó víz. A jakuzziban a vízszint  emelkedése nem okoz gondot, függetlenül attól, hogy hány ember ül a jakuzziban. A lekerekített él után ugyanis a világ legnagyobb skimmere található, mely képes elnyelni a kiszorított vízet.

A legnagyobb skimmerben elhelyezett lebegő szennyeződést megszűrő kosárkák  könnyen kitisztíthatóak.

A lekerekített, alacsonyabb él zavartalan kilátást biztosít a jakuzziból. Nem kell többé a jakuzzi falát néznünk. Gyönyörködjünk inkább kedvenc kertrészletünkben, a Balatonban, vagy a kedvenc látképünkben, amely a jakuzziból elénk tárul.

A Cascade jakuzzi – termékcsalád egyedi megjelenését tovább fokozza az egyedi 61 cm-es  extra nagy vízesés. A vízesés nemcsak látványelem, kitűnő masszázst nyújt a fáradt vállaknak, hátnak.

A Cascade jakuzzikról bővebben itt olvashatsz.

Néhány Cascade jakuzzi tulajdonos véleményét szeretnénk megosztani:

„A tetőteraszon kapott helyett a Cascade jacuzzink, élvezni akartuk imádott városuk látképét. Nagyszerű időtöltés gyönyörködni a legszebb látványban ami létezik, miközben testünk elmerül a forró fürdőben. Kedvencünk az óriási vízesés, melynek erőssége állítható, ez nagyon fontos számunkra, mert a férjem az erőteljes dögönyözést részesíti előnyben, míg én a lágyabb kényeztető masszázst szeretem.” G.E.

„Már lassan 3 éve használjuk a Coast Spas jacuzzinkat. Az egyik legjobb döntésünk volt. Nagyon egyszerű a karbantartása. Igaz, nagy figyelmet fordítunk a megelőzésre. Használat előtt letusolunk, hogy eltávolítsuk magunkról a testápolót, kozmetikumokat. Hetente ellenőrzöm a tesztcsík segítségével a víz minőségét. Általában négyen használjuk, így már tudom miből mennyi vegyszert adjak a vízhez. A feleségem érzékeny a vegyszerekre, de olyan keveset kell a vízhez adnom, hogy egyáltalán nem zavarja őt sem.”K.N

Coast Spas Feszített víztükrű jakuzzik